de school

de school
in Tebellong

Hieronder vind je alle informatie over de plannen voor de school.
Maar je kan ook zien hoe de school er nu uitziet.de school nu

Zoals je kan zien, is de school nu heel klein. Nog niet eens één groep kan hier goed onderwijs ontvangen. En er zijn meer kinderen die graag naar deze school toe willen om goed onderwijs te krijgen. De belangstelling vanuit het dorp voor deze school is gegroeid. Nu we aan het bouwen zijn geslagen, groeit het schoolgebouw dus ook.
Kijk hieronder voor de plannen en de vorderingen.


de plannen

Er liggen prachtige plannen om een school te bouwen waar Gerdien met haar orthopedagogische achtergrond zal gaan lesgeven. Dat gaat ze samen met een aantal bekwame dorpsbewoners doen. Sterker, dat doen ze al, alleen is de ruimte te klein om verder te groeien. Veel te klein. De foto hierboven is een foto van de school zoals die nu is. Wij bouwen vanuit Nederland graag mee aan een grotere en betere school omdat we zien dat het nodig is. Maar ook omdat we zien dat Gerdien & Koili prachtig werk verrichten mede doordat ze daar gewoon wonen en onderdeel van het dorp zijn. Bouw je mee?!

Op deze site kan je alle beschikbare informatie vinden over het project door verder naar beneden te scrollen, maar ook door in het menu gericht te zoeken en te klikken. Als je de bouw op de voet wilt volgen, volg ons dan op op Facebook of Instagram.
We hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij dat zijn als stichting Hiskits Nederland.